Kontes: Mencari yang ke-100

Alhamdulillah, sejak weblog-ku ini aktif semula, aku dah terima beberapa komen yang baik untuk aku teruskan weblog ni secara konsisten. Dengan rating mula meningkat secara positif, follower juga semakin meningkat naik. Untuk pertama kalinya aku dan weblog ini nak bagi 'giving away' kepada anda tuan²  dan puan² sekelian. Aku kini mencari pengikut ke-100 untuk giving away pertama-ku. Makanya, barangsiapa yang menjadi follower yang ke-100, aku akan bagi giving away tetapi bukan dalam bentuk la. Sekarang ni dah ada 51orang.



Apa yang akan aku berikan adalah promosi hebat selama 2 minggu kepada weblog yang bertuah itu, promosi dalam pelbagai bentuk termasuk pada setiap kali entri di weblog ini diterbitkan. Nampak mudah, tapi menarik kan?
Syarat yang perlu anda patuhi adalah:
1. Hanya jadi follower yang ke-100.
2. Letakkan satu pautan ke blog ini ceritakan sedikit perasaan anda bersama logo di atas ini.

Cepat beritahu jiran² korang ye!!

Comments

Bro ahmad said…
susah la macam nie,,bergantung pada nasib...nak follow blog ke 100?
pyejal said…
@Bro ahmad boleh je, cuma kena taktik sikit la, ajak member² untuk follow blog ni..nnt agak² dah sampai masa baru la follow..hehe. strategi la.:)
diana said…
susah macam tu..
silap2 orang tak follow blog ni sebb semuanya masuk2 nak tunggu bagi dapat yang ke 100.
kebanyakan blogger sekarang masuk satu blog terus baca entry..
jadi mustahil la depa tak baca entry ni..
Elih Japahar said…
mcm mn dgn yg dah follow...kesian la, kami nak jg kahkahkah...:D bagus lg dah sampai 100 buat random giving away kan
pyejal said…
@diana memang betul, sebab tu giving away ni unik sikit. siapa yang betul² follow, mereka akan alert current follower di blog ini. lagi pun, hadiah dalam bentuk promosi saja.:)
pyejal said…
@Elih Japahar mana yang dah follow tu saya just buat link di senarai bloglist kat 'pyejal wall'. fair enoughkan?:)

to all, no worry, lots contest will be published soon.insyallah.this one just warm up. so keep visiting ok!:)

Popular Posts