Aishiteru - Zivilia

Bila dengar lagu ni, rasa best pula muzik dia. Liriknya pula teringat tatkala zaman² menunggu sang dia suatu ketika dahulu. Cewah! Kau ni, jiwang karat sungguh la pyejal! haha


 


Zivilia ni grup indonesia, mereka ini hebat menghasilkan lagu. Wondering pemuzik tempatan juga saat ini semakin baik dalam menghasilkan lagu yang best. Syabas!! Pesaingan sihat. :)





Comments

diana said…
o..penyanyi tem[patan ye??...
akak jarang dengar radio/..
dengar pun radio orang tua2 je..
uhuk2..dah tua dah akak ni..:p
Ujie said…
samala mcm k.diana, jarang dgr radio.
tak tau pun lagu ni. tp apsal mcm pelik tajuk dia..
e.l.i.z.@ said…
lagu ni simple je.best je dgr..lagu indon mmg best² :D
pyejal said…
@diana ini lagu indonesia k.diana. tengok lirrik saja sudah tau loghatnya..:)
pyejal said…
@Ujie sekarang bahasa dh universal. lagu melayu celup jepun..ada juga lagu KRU yang celup sikit korea.:)
pyejal said…
@e.l.i.z.@ unik kan mereka ini..:)

Popular Posts